شیشه رنگی چیست؟
خرید شیشه رنگی
شیشه رنگی با افزوده شدن اکسید های فلزی یا پودرهای فلزی به یک شیشه مذاب رنگ تبدیل می شود بسته به این که فلز ، شیشه رنگ خاصی به خود می گیرد به طور مثال شیشه های رنگی آبی کبالت با افزوده شدن کبالت به آن حاصل می شود و اکسید های مس شیشه را به رنگ آبی تا سبز مایل به آبی در می آورند.
انواع شیشه رنگی
در زمان خرید شیشه رنگی جدید اینقدر انواع مختلف و نوع های مختلفی مشاهده می کنید که ممکن است در انتخاب خود دچار شک و تردید شوید به همین دلیل در ادامه می خواهیم انواع شیشه های رنگی موجود در بازار ایران را به شما معرفی کنیم.
- شیشه های رنگی مات
- شیشه های رنگی هوشمند
- شیشه های رنگی کلاسیک
- شیشه های رنگی دکوراتیو
شیشه رنگی شرکت رویال جم از نوع شیشه رنگی لاکوبل به صورت دکوراتیو پشت رنگی کوره ای در ۳۵ رنگ متنوع با ۱۰ سال گارانتی رنگ و قیمت ارزان و مناسب ارایه می گردد. باعث افتخار است که توانسته ایم جواب اعتماد و وفاداری مشتریان خود را با ارائه کار با کیفیت و حرفه ای در زمینه شیشه های رنگی را بدهیم.
برای دریافت مشاوره و لیست قیمت شیشه رنگی و شیشه رنگی دکوراتیو با کارشناسان رویال جم در ارتباط باشید.
شرکت رویال جم ، با ارائه بهترین کالاها و خدمات، پشتیبانی، ضمانت نامه های معتبر، طی این سال ها، مشتریان بسیاری را به خود جذب کرده و رضایت مشتری، ملاک کاری شرکت شیشه دکوراتیو رویال جم است.
تمامی سفارشات شما اعم از شیشه رنگی دیوارپوش ، شیشه رنگی مات و … با دستگاه های ایتالیایی و به روز انجام می شود. استفاده از اجناس درجه یک وارداتی و کریستال یکی از امتیازات شرکت رویال جم است.
سفارش شیشه رنگی لمینت چگونه است؟
برای این که بتوانید از این شیشه های رنگی در نمای ساختمان نیز استفاده کنید بهتر است که به سراغ شیشه های رنگی بروید که ضد ضربه هستند و امنیت بالایی نیز دارند. برای بالا بردن ضریب ایمنی شیشه های رنگی آنها را لمینت می کنند. برای سفارش شیشه رنگی لمینت باید به این کاربرد توجه داشته باشید که در صورتی که نیازمند این نوع کاربرد ها هستید از آن استفاده کنید.
- این نوع شیشه ها ضد گلوله، ضد سرقت ایمن در برابر زلزله نیز هستند.
- معمولا از این شیشه های رنگی لمینت در بانک ها، بیمارستان ها، استخر ها، نورگیر های ساختمان ها استفاده می شود.
- برای ساختمان های دارای کف شیشه ای نیز استفاده می شود.
- این نوع شیشه ها معمولا عایق صدا هستند.
- در درب ورودی ساختمان ها از این نوع شیشه ها استفاده می شود.
- برای دکور در پنجره ساختمان های مسکونی و تجاری می توان از این نوع شیشه ها استفاده کرد.
- شیشه رنگی های لمینت، سه خصوصیت عایق حرارتی، پایین آوردن آلودگی صوتی و امنیت را به طور همزمان دارا هستند.
قیمت شیشه رنگی چگونه محاسبه می شود؟
مواردی که در قیمت شیشه های رنگی تاثیر گذار می باشد به این صورت می باشد. ضخامت شیشه، نوع رنگ شیشه، کیفیت شیشه، ابعاد شیشه. هر چه ابعاد شیشه های رنگی به کار رفته بیشتر باشد حتما قیمت آن نیز بالاتر میرود اما فقط ابعاد شیشه بر روی قیمت شیشه تاثیر گذار نمی باشد.
بلکه کیفیت و جنس شیشه نیز نقش بسیار زیادی بر روی قیمت شیشه رنگی دارد. ضخامت شیشه های رنگی معمولا بین ۶ میل ، ۸ میل، ۱۰ میل تا ۲۰ میل می باشند. هر چه ضخامت این شیشه ها بیشتر باشد قیمت آن ها نیز بالاتر است. اما در بعضی موارد ظرافت شیشه مشج نیز مهم می باشد و در قیمت آن تاثیر گذار می باشد.
هزینه شیشه رنگی چقدر است؟
برای حساب کردن قیمت این شیشه های رنگی نیاز به اندازه گیری تمام پروژه می باشد به این دلیل که ابعاد شیشه های رنگی استفاده شده در پروژه باید کاملا دقیق مشخص شود. سکوریت بودن و ضد حرارت بودن این شیشه ها ، تعداد سوراخ کاری های روی شیشه برای تمامی کلید و پریز ها و .. نیز بر قیمت شیشه های رنگی تاثیر گذار می باشد.
همچنین نوع شیشه های رنگی ایرانی یا شیشه کریستال خارجی باشد هم در قیمت تمام شده کار تاثیرگذار می باشد. عامل دیگری که ممکن است بر قیمت تاثیر گذار باشد رنگ شیشه است که معمولا رنگ های متالیک مثل طلایی و نقره ای بر روی قیمت تاثیر گذار می باشد و هزینه شیشه رنگی را بالا تر می برد.
نصب شیشه رنگی چگونه است؟
این نوع شیشه های رنگی در هر سازه ای می توان نصب کرد. از روستاها گرفته تا خانه های مسکونی و آپارتمان های مدرن و هتل و رستوران و سینما و … . نصب شیشه رنگی به راحتی امکان پذیر می باشد و حتی می توانید هر نوع تصویر دیجیتالی مثل عکس، آرم، آثار هنری و … و وضوح بالا روی این شیشه های رنگی ایجاد کرد.
شیشه های رنگی را می توان از کف تا سقف یا به صورت یک پانل آزاد طراحی و ساخت و حتی می توان جاسازهایی برای نصب کلید و پریز و…. را روی آن ایجاد کرد و سوراخ کاری های لازم را انجام داد. هرچند بهتر است عواملی کمتری روی این شیشه های رنگی نصب شوند تا زیبایی یکدست شیشه ها حفظ شود. باید این نکته را قید نمود که این شیشه های تزئینی به راحتی با سایر متریال از جمله چوب، فولاد یا سنگ هماهنگ می شوند و طیف گسترده ای از مدل های شیشه رنگی را شکل می دهند.
تولید شیشه رنگی چگونه است؟
شیشه های رنگی به این صورت هستند که می توانید از آن به عنوان یک شیشه طرح دار نیز استفاده کنید و با هر رنگ و طرح و ضخامتی که شما بخواهید می توانند تولید شوند. همچنین این شیشه های رنگی به وسیله دستگاه لیزر قابلیت رنگ برداری و ایجاد یک طرح جدید نیز هستند.
به طور مثال شما شیشه با رنگ بژ ساده دارید و میخواهید شیشه های رنگی با گل های قرمز داشته باشید از این رو این کار امکان پذیر است اما شامل هزینه و زمان بیشتر برای تغییر رنگ می باشد.
نرده شیشه ای
نرده شیشه ای و هندریل شیشه ای و جان پناه شیشه ای با سیستم ها و روش های متنوع و مهندسی شده ای اجرا می شود که براساس مکان اجرا و مدل آن، ویژگی های زیبایی و ایمنی متمایزی دارد. نرده شیشه از نظر شیوه اجرایی به انواع سیستم های زیر تقسیم می شود.
نرده شیشه ای (glass railing) حفاظی از جنس شیشه سکوریت و یا لمینت می باشد و از آنجاییکه نقش یک محافظ را دارد به عنوان حفاظ شیشه ای و یا جان پناه شیشه ای نیز شناخته می شود . نرده شیشه ایی به عنوان یکی از پرکاربردترین سازه های شیشه ای در صنعت ساختمان تبدیل شده است ، این المان شیشه ای بسیار زیبا و مقاوم می باشد و در اغلب ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.
هندریل شیشه ای را می توان در اماکنی که نیاز به حفاظ دارند طراحی و اجرا کرد از جمله ی این اماکن می توان به بالکن ، تراس ، دور استخر ، روف گاردن ها و راه پله اشاره کرد
نرده شیشه ای ، المانی است که پروژه شما را مانند الماس درخشان می کند.گام برداشتن در پلکانی که تماما از نرده های شیشه ای ساخته شده است و داشتن ویوی عالی منظره ، لذت زندگی کردن در ویلا را دوچندان می کند.نکته حائز اهمیت در ساختمان های مسکونی ، تجاری و اداری استفاده از یک متریال خنثی مانند شیشه سکوریت است.شیشه به دلیل شفاف بودن در دیزاین داخلی و خارجی خانه جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است.
استفاده از نرده ی شیشه ای در صنعت ساختمان امروزی به دلیل زیبایی و همچنین مرتفع کردن مشکلات نرده های فلزی بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.در گذشته شکل و جنس نرده ها طوری بود که معایب زیادی را با خود به همراه داشت اما استفاده از نرده شیشه در معماری امروزی توانسته جایگزین بسیار مناسبی برای نرده های قدیمی باشد چرا که علاوه بر زیبایی ، امنیت بالا و قیمت مقرون به صرفه ایی دارد . در ادامه در مورد انواع نرده شیشه ای ، نحوه ی محاسبه ی قیمت و جزئیات هندریل شیشه ایی بیشتر صحبت خواهیم کرد.
قیمت نرده شیشه
ملاک قیمت نرده شیشه ای بر اساس سیستم نرده و نوع شیشه ها و ارتفاع آن ها و کیفیت اتصالات و پایه های مهار کننده نرده شیشه محاسبه می شود. قیمت نرده شیشه ای بر واحد متر مربع تعیین می شود. با توجه به توضیحات داده شده برای اطلاع از قیمت نرده شیشه ای باید کارشناسان از محل اجرای سفارش نرده بازید کرده و برآورد دقیقی از میزان مصالح و نوع سیستم اجرای نرده شیشه ای به عمل آوردند تا قیمت نهایی محاسبه شود.
متاسفانه به دلیل اینکه مواد لازم برای ساخت شیشه های نشکن از خارج وارد کشور می شود قیمت مواد اولیه به صورت همیشگی در حال نواسان است از این رو امکان تعیین قیمت های مشخص برای مدل های گوناگون نرده شیشه ای وجود ندارد و قیمت نرده شیشه ای باید به صورت مجزا بر اساس هر سفارش محاسبه و برآورد شود.
قیمت نرده های شیشه ای با یکدیگر متفاوت است. این تفاوت بر اساس موارد گوناگونی ایجاد می شود. عوامل تعیین کنند در تعیین قیمت نرده شیشه ای یا هندریل شیشه ای به طور خلاصه عبارتند از:
- ضخامت شیشه ای
- نوع پایه های نگهدارنده شیشه
- هزینه حمل ونقل و نصب
- متراژ کار
- طرح انتخابی نصب
- نوع شیشه انتخابی
- سندپلاست یا غیرسندپلاست
- محل اجرای پروژه
پله شیشه ای
پله شیشه ای یکی از انواع سازه های شیشه ای مانند آسانسور شیشه ای است که با محبوب شدن متریال شیشه مورد استفاده قرار میگیرد. پله شیشه ای ظاهر بسیار خاص و زیبایی دارد و مورد پسند افرادی است که به دکوراسیون داخلی خود اهمیت بسیاری میدهند.
به صورت کلی استفاده از شیشه در ساختمان در گذشته متداول نبود و بدلیل ظرافت این متریال افراد در انتخاب آن تردید داشتند.
مقاومت شیشه یکی از بزرگترین دغدغه هایی است که هر کارفرمایی است که قصد استفاده از سازه های شیشه ای را دارد. در این مقاله از رویال جم قصد داریم به بررسی پله شیشه ای و انواع آن بپردازیم. در ادامه همراه ما باشید تا مزایا و معایب پلههای شیشه ای را بررسی کنیم و اطلاعات کاملی از این سازه به شما ارائه دهیم.
راه پله های شیشه ای از چند لایه شیشه سکوریت یا لمینت روی هم پرس شده با مقاومت و استحکام بالا ساخته شده و با کنتراست های رنگی متفاوتی که دارند، هارمونی زیبایی در فضا ایجاد می کنند.
از این رو شفافیت پله های شیشه ای می تواند ایده ی خوبی برای در هم آمیختگی معماری و طراحی ساختمان باشد. اگر نگران سر خوردن بر روی راه پله ی شیشه ای هستید، باید بگوییم که این مشکل با ایجاد شیار بر روی شیشه، برطرف شده است.
یکی از شکل پذیرترین متریال ساختمانی، شیشه است؛ از این رو پله های مارپیچ شیشه ای به آسانی طراحی و ساخته می شوند. بدیهی است که پله هایی از جنس شیشه، جهت حفظ ایمنی و نگهداری آنها، از پایه های مخصوصی کمک گرفته می شود.
پله هایی که بطور کامل از شیشه ساخته شده اند، به کمک جداره های شیشه و استیل، به دیوار وصل و محکم شده و میخ های مورد استفاده در آن ها، در میان دیوار پنهان می شوند.
جالب است بدانید که برای ساخت پله های تمام شیشه ای، از صفحات استیلی و خطوطی که بر روی آنها حک شده است، برای دید بهتر این نوع پله ها کمک می گیرند.
کاربرد پله های شیشه ای
برای زیباتر و چشمگیر تر شدن فضاهایی که در آن ها از پله های شیشه ای استفاده شده است، از نرده هایی از جنس استیل یا ترکیب شیشه با استیل استفاده می کنند.
راه پله های شیشه ای در فضاهایی مانند ویلا های لوکس، ساختمان های اداری و تجاری، فروشگاه ها و غیره مورد استفاده قرار می گیرند.
همانطور که پیش از این اشاره کردیم، برای ساخت پله های شیشه ای، از شیشه های نشکن یا همان شیشه های سکوریت استفاده کرده و با محاسبات مهندسی و به صورت کاملا ایمنی، طراحی و تولید می شوند.
ساخت راه پله شیشه ای به شکلی است که در ساختمان های دوبلکس و فروشگاه هایی که بالکن دارند، فضای کمی را اشغال می کنند.
مزایای استفاده از راه پله های شیشه ای
یکی از اصلی ترین دلایلی که موجب شده است تا پله های شیشه ای طرفداران زیادی پیدا کنند، ایجاد فضایی زیباتر و پر نورتر این دسته از راه پله ها است؛ چرا که با نور طبیعی که از دو طرف به پله ها تابیده می شود، موجب می شود تا فضا از آنچه که هست، بزرگتر نشان داده شود.
استفاده از پله های ساخته شده از شیشه در منظره های طبیعی و فضاهایی با نور طبیعی، چشم نواز و دلفریب است؛ حتی اگر جنس پله ها تماما از شیشه نباشد نیز، نور طبیعی از فضای درونی پله ها به داخل ساختمان تابیده و فضایی مثال زدنی را پدید می آورد.
شکل پذیر بودن، یکی از ویژگی های منحصر به فرد شیشه بوده که به واسطه آن می توان فرم ها و شکل های گوناگونی به شیشه داده و به راحتی به یکدیگر متصلشان نمود.
استحکام بالا در گذار هستند. کنار نصب سریع و آسان، از دیگر مزیت های راه پله های شیشه ای بوده که می توان به آن اشاره کرد.
مزایای استفاده از پله شیشه ای
- شفافیت حداکثری و ایجاد کمترین حجم و تداخل دید ناظر در محیط های داخلی.
- امکان نصب ال ای دی و ایجاد نور پردازی در نرده و پله ها.
- استحکام و ایستایی بسیار مناسب.
- زیبایی و سادگی در قالب یک محصول کاملا حرفه ای.
- تنوع محصولات و اتصالات و فرم پذیری بسیار زیاد سازه ها.
- قابلیت نصب انواع مختلف نرده های شیشه ای، چوبی یا استیل.